Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час святкувань 750-річчя Львова будь-який транспортний рух у центрі міста буде заборонено

На час святкування 750-річчя Львова будь-який рух транспорту центральною частиною Львова повністю заборонять. Про це сьогодні, 28 вересня, під час прес-конференції повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган.

Як він пояснив, йдеться як про електротранспорт та маршутні таксі, так і про приватні автомобілі. Зокрема, на час святкування перекриють транспортний рух вулицями від вул. Підвальної до вул. Стефаника, а також від вул. Городоцької – Франка до вул. Князя Романа. Найдалі, де зможуть доїхати мешканці та гості, це буде початок вулиці Князя Романа від Стрийської. «Я розумію, що для багатьох людей це може спричиняти великі незручності, однак переконаний, що святкові заходи, святковий настрій компенсують ці незручності», — наголосив Микола Шкурган.
Як додав начальник служби дорожнього нагляду управління обласної ДАІ Іван Слюзар, на три святкові дні змінюватиметься також напрям руху електротранспорту, який зупиняється біля Національного університету імені Івана Франка: 29 вересня – 1 жовтня кінцевою зупинкою цих тролейбусів буде площа Кропивницького, крім цього, дещо змінять і рух тролейбусу №5: замість вулиць Стрийська та Гвардійська він прямуватиме через Новий Львів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ