Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час святкування 750-ї річниці Львова Президент України, найімовірніше, проживатиме у резиденції на вулиці Гвардійській

Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова отримала інформацію про можливий візит до Львова на святкування 750-річного ювілею міста Президента України Віктора Ющенка, президента Республіки Польща Лєха Качинського та президента Литви Вадаса Адамкуса. Згідно з офіційною програмою, президенти мали б відвідати офіційне відкриття свята в Оперному театрі, концерт Руслани, світлове шоу Герта Гоффа. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила координатор з VIP-гостей у ГО „Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова” Інна Свистун.

За її словами, найімовірніше Президент України Віктор Ющенко під час святкування проживатиме у резиденції на вулиці Гвардійській. Хто готуватиме для Президента, поки що невідомо, проте, швидше за все, це будуть львівські кухарі. „Загалом у списку VIP-персон, які повинні відвідати Львів під час святкування 750-річчя, є близько 600 осіб, серед яких є 350 українських офіційних делегацій та більше 200 закордонних гостей, - розповіла Інна Свистун. – Зокрема, серед запрошених є прем’єр-міністр України, голова ВРУ, голова Вищого господарського суду, голова Контрольно-ревізійного управління, голова НБУ, голова СБУ, голова АМКУ, а також Генпрокурор України та інші”.
Як зазначила координатор VIP-гостей, серед почесних закордонних гостей очікують на приїзд міських голів з Польщі, Австрії, Великобританії, Естонії, Латвії, Сербії, Чехії, Угорщини, Грузії, ФРН та Португалії.
„VIP-гості проживатимуть у таких готелях: „Опера”, „Дністер”, „Супутник”, „Жорж”, „Гетьман”, „Марс”, „Наварія Нова”, „Львів”, „НТОН” та „Еней”. Що ж до „Гранд-готелю”, який розміщений в центрі міста і був би найкращим для VIP-персон, то на час бронювання місць для них у цьому готелі на час святкування 750-річчя міста вільних місць уже не було”, - зазначила Інна Свистун. Як вона зазначила, декілька VIP-гостей висловили свої побажання щодо умов проживання, зокрема щодо зручності готельних номерів, були й такі, які були надзвичайно прискіпливі до вибору готелю та умов проживання.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ