Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час візиту Януковича у Львові обмежать транспортний рух

Під час візиту Януковича у Львові обмежать транспортний рух — повідомила керівник прес-центру УДВІ УМВСУ у Львівській області Світлана Пасічник. Зокрема, завтра, 30 січня, з 9.00 до 18.00 вулиці Патона, Любінська, Антоновича, Бандери, пл. Ринок, Підвальна, Винниченка, Листопадового чину, Тургенева, Гнатюка, а також місцями проспект Свободи частково перекриватимуть на час слідування офіційного ескорту, а вулицею Коперника рух на завтрашній день взагалі заборонять. На названих вулицях протягом дня світлофори працюватимуть в режимі «жовтого світла», а на перехрестях стоятимуть регулювальники.
 „Просимо пробачення за певні незручності, які можуть виникнути  завтра під час руху.  Однак просимо усіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до ситуації, по можливості  користуватися громадським транспортом і без нагальної потреби не виїжджати власними автомобілями. Тим  паче, що знову оголошено штормове попередження, а отже й погодні умови не сприятимуть безпечній їзді”, — наголошує Світлана Пасічник.
ДАІ просить львів’ян уважно слідкувати за дітьми та домашніми тваринами на вулицях, через які пролягає маршрут офіційної делегації. Крім цього, Державтоінспекція просить мешканців міста не залишали свої транспортні засоби на згаданих вулицях та у центральній частині Львова, аби не створювати додаткових перешкод руху офіційної делегації.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ