Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час злив каналізаційні системи житлових будинків не справляються з великою кількістю води

Під час вихідних 5-6 серпня львівські рятувальники надавали допомогу мешканцям низки львівських житлових будинків, які було підтоплено внаслідок злив, - повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
5 та 6 серпня у Львові на вулиці Назарука, 14, 20 пожежно-рятувальними відділеннями на АЦ ЧСТ м. Львова та пожежно-рятувальним відділенням на АЦ СДПЧ-3 м. Львова надавалась допомога населенню по відкачуванню води з подвір’я та приміщень житлових будинків. На місці події працювала оперативно мобільна група ГУ МНСУ в Львівській області, оперативно-мобільна група Шевченківського РВ ГУ МНСУ в Львівській області. 
5 серпня у Львові на вул. Заміська, 1 пожежно-рятувальним відділенням на АЦ СДПЧ-4 м. Львова надавалась допомога населенню по відкачуванню води з подвір’я та приміщень житлового будинку.
5 серпня у м. Львові на площі Митній, 1 пожежно-рятувальним відділенням на АЦ СДПЧ-1 м. Львова надавалась допомога населенню по відкачці води із стічного колектора підземного переходу.
6 серпня у м. Львові на вул. Заміська, 1 пожежно-рятувальним відділенням на АЦ СДПЧ-4 м. Львова надавалась допомога населенню по відкачці води з приміщень житлового будинку.
Для з’ясування обставин щодо підтоплення житлових будинків в м. Львові на                                  вул. Назарука, 17; Чернігівській, 2; Некрасова, 46; Переяславська, 14; Кукурудзяна, 1; Шафарика, 10-а; пл. Митна, 1 із початком сильних опадів дощу 05.08.06 року виїжджав АШ ОВ ОКЦ.
«Причиною підтоплення житлових будинків є те, що каналізаційні системи не справляються з великою кількістю води після тривалих дощів», - пояснив «Гал-info» працівник прес-центру ГУ МНС Юрій Калиняк.
Житлові будинки на вулиці Назарука затоплені не вперше. Як розповів Юрій Калиняк, на початку липня загони МНС також відкачували воду з будинків і подвір’їв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ