Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час зустрічі голови Львівської ОДА з народними депутати України обговорювались питання показників місцевих бюджетів на Львівщині на наступний рік – Олег Демків

“Під час зустрічі голови Львівської ОДА з народними депутати України обговорювались питання показників місцевих бюджетів на Львівщині та прийняття бюджету України на 2007 рік, а саме - з якими проблемами може зіткнутись регіон”, - поінформував кореспондента “Гал-info” начальник головного фінансового управління Львівської ОДА Олег Демків.
 Олег Демків також наголосив, що окремим питанням на зустрічі були  проблеми, пов’язані із соціальною сферою області, а саме: медициною, освітою, культурою та проблеми соціального забезпечення населення. “Конкретно наголошувалось на закупівлі відповідного обладнання для обласного онкологічного та кардіологічного центрів Львівщини. Не оминули також і проблем, пов’язаних з іншими галузями, а це і вугільна промисловість, будівництво доріг та ін. Окремим пунктом стояло питання стосовно програми енергозбереження. Під час зустрічі з народними депутати України було зроблено наголос на зміцненні інвестиційної складової місцевих бюджетів Львівської області”, - зазначив начальник головного фінансового управління Львівської ОДА.
 Нагадаємо, що вчора, 20 вересня, відбулася зустріч голови Львівської обласної держадміністрації Петра Олійника з народними депутатами України -  вихідцями з Львівщини. На зустрічі були присутні народні депутати України Володимир В’язівський, Оксана Білозір, Степан Давимука, Ярослав Кендзьор, Юрій Ключковський, Антон Ружицький, Степан Курпіль, Михайло Гладій, Олексій Радзієвський, Петро Писарчук, Володимир Пєхота та Олександр Горошкевич.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ