Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під керівництвом Ігоря Гулика «Львівська газета» стала якісним і популярним виданням – голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович

Сьогодні, 31 січня, о 12.00 годині у приміщенні ЛОО Національної спілки письменників України відбудеться засідання секретаріату ЛОО Національної спілки журналістів щодо ситуації із звільненням з посади головного редактора «Львівської газети» Ігоря Гулика. Про це «Гал-info» повідомив генеральний директор ЛОДТРК, голова ЛОО НСЖУ Ярослав Климович. За його словами, участь у засіданні візьме також Ігор Гулик.
Як наголосив голова ЛОО НСЖУ, під час засідання обговорюватиметься ситуація щодо тиску на керівників ЗМІ і на свободу слова в Україні в цілому з боку власників.
«Ми бачимо, що відбувається на «5 каналі» - ситуація, яка склалася з Єгором Соболєвим, — зазначив Ярослав Климович. — Власники ЗМІ звільняють професійних журналістів, якщо їм щось не подобається. Така ж ситуація з Ігорем Гуликом. Він професійний журналіст, публіцист, менеджер. Під його керівництвом «Львівська газета» стала якісним і популярним виданням в українській журналістиці».
За словами Климовича, під час засідання секретаріату ЛОО Національної спілки журналістів буде вироблено офіційну позицію спілки з цього питання, а також буде прийнято звернення до Президента України, а також голови ЛОР та голови ЛОДА.
Нагадаємо, головного редактора „Львівської газети”, лауреата журналістської премії ім. Здоровеги Ігоря Гулика 29 січня звільнили з посади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ