Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директора ЛКП "Лев" вимагають звільнити через вбивство здорового пса

Сьогодні, 26 травня, під стінами Львівської міської ради зібрався пікет зоозахисників, які вимагають звільнити директора ЛКП "Лев" Оксану Кошак. Зоозахисників прийшли разом із своїми домашніми улюбленцями. Акцію організували ГО "Зоозахисний фронт" та ГО" Екозахист", повідомив кореспондент Гал- інфо.

Як розповів у коментарі Гал-інфо один з пікетувальників Юрій Микитюк, Оксану Кошак призначили два місяці тому на посаду керівника ЛКП "Лев" без конкурсу і згоди громади.

"Ця жінка у своїй трудовій діяльності ніколи не була дотичною до тематики тварин. Причиною такої нашої вимоги є вбивство в ЛКП "Лев" собаки, яка мала господаря і могла жити. Підстав для евтаназії не було", - сказав Микитюк.

За його словами, один із нових ловців ЛКП "Лев" забрав з вулиці тер'єра і одразу заповнив картку, щоб забрати собаку собі.

"Песик мав пошкодження хребта, і новий власник хотів наступного дня вести його у спеціальну клініку. Справа в тому, що в комунальному підприємстві за кошти ЄС встановили цифрову лабораторію, УЗД, але немає ветеринарів, які вміють цим користуватись. Ми вимагаємо замінити колектив і провести конкурс на посаду керівника. Якщо відбулося один раз вбивство, то це буде тривати й надалі", - сказав зоозахисник.

Пікетувальники зайшли в зайшли в сесійну залу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ