Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Під Львівською міською радою вигукують «Смерть системі!»

Під Львівською міською радою зібралися близько 200 пікетувальників. Вони тримають транспаранти з написами: «Закон не для народу коли забирають свободу», «Cвободу українським націоналістам», «Всіх не пересадиш», «Стоп політичним репресіям», «Свободу політв’язням». Акція пройшла під лозунгом «Один за сіх і всі за одного».

Пікетувальники вимагали від депутатів Львівської міської ради відреагувати на політичні репресії, які вбуваються в Україні. Вони скандували «Смерть системі!», «Революція!», «Влада ворог народу!», «Слава національній революції!».

Промовець зазначив: «До кожного з нас можуть підійти на вулиці сьогодні або завтра і повести в невідомому напрямку. Ми більше не будемо мовчати і влаштовувати політкоректні акції. Ми просто прийдемо до вас».

Він також зазначив: «Дуже приємно, що у Львові депутати нас підтримують, до влади прийшла єдина національно свідома сила».

До пікетувальників від депутатів вийшов свободівець Юрій Михальчишин і пообіцяв передати до міської ради лист-звернення пікетувальників для того, щоб сьогодні його розглянути і підтримати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ