Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під львівським відділенням Нацбанку черговий пікет – вимагають повернути громаді міста 39 мільйонів гривень

Сьогодні 27 березня, Львівська міська організація Громадянської партії «ПОРА» провела акцію-пікет перед представництвом Національного банку України у Львові та передала його керівництву вимогу для забезпечення повернення львівській міській громаді 39 млн. гривень, -- повідомляє прес-служба ЛОО ГП «ПОРА».
Як йдеться у тексті вимог, Громадянська партія «ПОРА» вимагає від Нацбанку термінового втручання в ситуацію, яка склалась навколо неповернення коштів львівської міської громади комерційним банком «Українська фінансова група».
«Вже п'ятий місяць банк не виконує умов договору та не повертає до міського бюджету м. Львова 39,0 мільйонів гривень. Дана ситуація призводить до затримки виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста, оплати за спожиті енергоносії. Під загрозою реалізація важливих для міста інфраструктурних проектів, таких як ремонт доріг, шкіл, лікарень та дитячих садочків.
Заходів, вжитих органами прокуратури шляхом подачі в суд для захисту інтересів міста, виявилось недостатньо для повернення бюджетних коштів.
З метою не допустити соціальної напруги у місті просимо Вас посприяти поверненню до бюджету м. Львова 39,0 мільйонів гривень всіма можливими шляхами, як варіант, наданням комерційному банку «Українська фінансова група» цільового рефінансування на названу суму», -- зазначено у зверненні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ