Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Під Маріуполем стався масований обстір: багато поранених

Сьогодні, 11 жовтня, о 9 ранку на ділянці Водяне - Широкине стався дуже важкий обстріл українських позицій. За годину бойовики випустили близько 200 снарядів і мін із САУ, "Гвоздики", 120 мм і 82 мм, БМП, СПГ, гранатометів.

Як розповів 0629 прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер, в останні 3 дні не припиняється обстріл на ділянці Водяне - Широкине. Бойовики використовують всілякі види важких озброєнь.

Відомо, що за останні дні бойовики в порушення Мінських угод підігнали в Саханку і Безіменне важкі види озброєнь, включаючи систему "Град".

Офіційної інформації про поранених нема. У той же час волонтери, які відвідали госпіталь, стверджують, що на цей час поранених вже 11 чоловік, і вони продовжують надходити.

На своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Галина Одноріг, розмістила фото військових з різними травмами.

"Із Саханки по нашим хлопцям гатили з важких озброєнь, - написала Галина Одноріг. - Із самого ранку. Почали з мінометів 120 мм і 82 мм, продовжили важкою артилерією, танками," піонами". Тяжко відповідати зі стрілецької зброї проти танків і "піонів", - написала Одноріг.

Інформація про загиблих перевіряється.

Нагадаємо, що саме із Саханки в січні 2015 року бойовики обстріляли мікрорайон "Східний". Тоді загинуло 30 мирних жителів, ще 130 осіб було поранено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ