Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під ноги львів’ян прибиральники розкидали 72 тис. гривень

За останню добу, під час прибирання міста від снігу, було розкидано 205 кубічних метрів піскосуміші, що у грошовому еквіваленті становить більше 72 тис. гривень. Про це сьогодні, 21 січня, на брифінгу повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Наталя Павлюк.

Також Наталя Павлюк заявила, що міська рада прибиранням не задоволена. Адже не зважаючи на те, що погода сприяла прибиранню (вдень йшов сніг, але на ніч він припинився) місто було не було належно прибрано.

«Міська рада прибиранням не задоволена. В першу чергу через те, що як слід не вичищені тротуари, але цей недолік до кінця дня буде усунений. Що ж стосується автодоріг, то сьогодні я особисто проїхала містом і побачила, що дороги добре прибрані від снігу, навіть на Високий замок можна без проблем заїхати», - прокоментувала Наталя Павлюк.

Відомо також, що минулої доби місто прибирали 49 одиниць техніки, розкидано було 205 метрів кубічних піскосуміші. Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури запевнила, що наразі районні адміністрації повністю забезпечені піскосумішшю та пальним. Наприклад, Галицький район має в запасі близько 1 000 метрів кубічних піскосуміші.

«В середньому за зиму ми використовуємо 1 600 кубічних метрів піскосуміші. Наразі ми маємо 922 куби в запасі. Вартість піскосуміші – 353 гр. за куб», - повідомив заступник керівника Галицького району Ярослав Сеньків
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ