Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під російським консульством у Львові розбили намети на знак протесту проти газового тиску Росії

Чотирнадцять молодіжних організацій Львова сьогодні оголосили безстроковий пікет біля будівлі російського консульства. Вони розклали поблизу консульства наметове містечко і заявляють, що пікет триватиме доти, поки газова ситуація між Україно та Росією не вирішиться.
В пікетуванні також бере участь Львівська обласна організація УРП «Собор». За словами керівника Львівської міської організації партії Степана Середи, основною метою сьогоднішнього пікетування є привернути увагу до газової проблеми та застерегти російську владу від енергетичного тиску на Україну. Він також повідомив, що у разі якщо до кінця тижня газовий конфлікт не розв’яжеться, то з понеділка розпочнуться пікети біля чеського консульства для того, щоб привернути увагу Європи до газової проблеми. «Європа не повинна стояти осторонь, оскільки Росія через газ тисне не лише на Україну, а й на всі європейські країни», -- сказав Степан Середа.
Він також повідомив, що всі партії Львівщини поінформовані про пікет, і якщо пікет триватиме і на наступний тиждень, до нього можуть приєднатися інші діючі політичні сили. Партія «Собор» написала звернення до Російської Федерації та Європейського союзу, яке сьогодні передасть російському консулу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ