Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під виглядом спостерігачів в Україну намагаються потрапити бойовики, – Бродський

Кандидат на пост президента України Михайло Бродський звернувся до діючого глави держави Віктора Ющенка, керівництва Служби безпеки України, а також Центральної виборчої комісії з проханням перевірити інформацію про причетність близько 2 тисяч міжнародних спостерігачів, яким раніше ЦВК відмовила в реєстрації, до організації спроби зриву виборів. Про це він заявив на прес-конференції в четвер у Києві.

"Мені, як кандидату в президенти України, надійшла інформація, яка свідчить про загрозу втручання державних діячів іншої держави та міжнародних кримінальних структур в хід президентських виборів в Україні та зриву виборів в цілому, зокрема, мова йде про загін грузинських бойовиків під керівництвом голови комітету з оборони і безпеки грузинського парламенту Гіві Таргамадзе - особистого друга президента Грузії Михайла Саакашвілі", - сказав він.

Бродський продемонстрував журналістам запис, на якому нібито жінка з голосом, схожим на голос прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, розмовляє з чоловіком, чий голос схожий на голос президента Грузії Саакашвілі.

За його словами, в розмові мова йде про зрив виборів шляхом залучення більш як 3 тисяч спеціально навчених і підготовлених бойовиків з Грузії, які мали прибути до України в якості міжнародних спостерігачів.

У той же час, відповідаючи на запитання, яка саме кількість озброєних бойовиків в якості міжнародних спостерігачів мала прибути до України, Бродський відповів: "Я не знаю. Яке це має значення? 2 або 3 тисячі".

Говорячи про те, як до нього потрапив запис, Бродський повідомив, що запис надійшов під час зустрічі з однією людиною, яка в конверті передала запис йому особисто.

У МЗС, уряді і БЮТ не коментують заяви Бродського, передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ