Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підбір інтернет-кредиту в Україні разом із Leanloan

Популярність мікропозик серед населення України стала набагато вищою. Гроші беруть на ремонти, повсякденні потреби, раптові покупки, подорожі й дозвілля.

Попит на послуги МФО можна пояснити мінімальними вимогами до клієнтів і простотою одержання готівки. Одержати кредит за допомогою leanloan.com.ua зможе людина з будь-яким рівнем доходів, незалежно від своєї кредитної історії.

Умови одержання мікропозик

Мікрокредитні організації видають кредити на строк до 1 місяця, середня доступна сума близько 10 000 гривень. Одержати кредит зможе будь-яка людина у віці 18-65 років. З метою одержання грошей потрібні паспорт України, ідентифікаційний код і діюча пластикова карта, які-небудь додаткові документи, довідки про дохід, застави й поручителі не потрібні.

Як можна взяти позику

Мікрофінансові компанії допомагають одержати кредит, не виходячи з дому, за п'ятнадцять хвилин. Але деякі компанії можуть запропонувати позику готівкою, яку можна одержати у відділеннях.

Для того щоб подати заявку на позику, потрібно:

1. На вебсайті обраної організації вказати строк і суму кредитування.

2. Заповнити онлайн-заявку. У ній вказуються контакти, місце проживання, місце роботи й щомісячний дохід.

3. Прикріпити карту, на яку будуть переказуватися гроші.

4. Дочекатися рішення — це відбувається, як правило, протягом 15 хвилин.

5. Якщо відповідь ствердна, необхідно підписати кредитний договір. Відразу після даної процедури гроші переказують на картку.

Процес не вимагає дуже багато часу, оформлення через онлайн безпечно.

Як повернути кредит

Для повернення кредиту можливо скористатися такими способами:

• Оплата через Особистий кабінет на інтернет-сайті МФО.

• Переказ через банк.

• Оплата через термінал, готівкою.

Ідеальний варіант — оплатити кредит в Особистому кабінеті. Переказ пройде миттєво й без комісій. Переказ через термінал може йти близько 12 годин, а через касу банку — до 3 днів.

У випадку якщо в клієнта не виходить повернути кредит у строк, необхідно оформити пролонгацію. Ця послуга дає можливість перенести строк договору.

Підбір сервісу кредитування

Оформити мікропозику онлайн просто. Складніше відшукати підходящу компанію. В Україні видають кредити майже 100 організацій. Для того щоб вибрати вигідний варіант, краще користуватися сервісом з підбору МФО. Такі послуги зовсім безкоштовно в наші дні пропонує Leanloan.

Сервіс допоможе знайти надійну компанію й найбільш вигідні умови кредитування. На ресурсі є тільки перевірені часом компанії, співробітничати з якими зовсім безпечно.

Відвідувач може виставити фільтри для максимально швидкого пошуку. Указати суму, вид трудової діяльності, місце проживання, спосіб одержання і т.д. Система автоматично підбере найбільш підходящі варіанти й виведе зведення короткої інформації на монітор.

Послуги онлайн-сервісу Leanloan доступні цілодобово. На сайті тільки надійні організації з гарною репутацією.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ