Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підготовку гуртожитку на вул. Широкій, 55 для передачі у власність територіальної громади перевірятиме спеціально створена комісія

У Львові буде створена комісія з питань перевірки ходу підготовки гуртожитку за адресою: вул. Широкій, 55, який належить БУ – 150, що перебуває на стадії банкрутства, для передачі у власність територіальної громади м. Львова. Відповідне розпорядження підписав міський голова Андрій Садовий. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
До складу комісії увійшли: голова комісії – Василь Жовква,  т. в. о. заступника міського голови з питань інженерного господарства, заступник голови комісії – Віра Романишин, заступник начальника управління житлово-комунального господарства, секретар комісії – Марія Сенів, головний спеціаліст відділу планування, обліку і розподілу житла управління житлово-комунального господарства.
Члени комісії: Галина Погорєлова, позаштатний радник міського голови з правових питань та прав людини, Богдан Петраш, начальник відділу експлуатації житлового фонду управління житлово-комунального господарства, Романа Шуп’яна, начальник юридичного відділу Залізничної районної адміністрації.
     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ