Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підходи до керівництва Першим українським театром для дітей та юнацтва треба переглянути – Василь Косів

Василь Косів вважає, що підходи до керівництва Першим українським театром для дітей та юнацтва треба переглянути. Про це „Гал-іnfо” він заявив сьогодні, 22 травня, під час прес-конференції.

„Про конфлікт, який є між творчим колективом та гендиректором, я знаю вже давно. Свого часу на шкільних канікулах я вирішив повести своїх дітей у цей театр, і як виявилося, під час канікул там не було жодної вистави. Я вважаю, це показує не досить ефективний менеджмент театру, я не можу судити зараз когось із сторін конфлікту. Адже поки що я не володію досконало ситуацією, однак зараз в заяві частини трудового колективу наведені нові факти порушення з боку гендиректора, які треба перевірити”, - наголосив Василь Косів.
Як пояснив працівникам театру заступник міського голови, якби він був на місці Юрія Думнича і в його сторону було стільки звинувачень, то з морально-етичної точки зору він подав би заяву на звільнення із займаної посади. Василь Косів наголосив і на неспроможності вирішити цей конфлікт міським управлінням культури. Як він повідомив „Гал-іnfо”, до міськради надійшло багато сигналів про можливі порушення з боку керівництва цього управління, отож цього питання обов’язково будуть вжиті заходи, наразі ж начальник управління Віра Покотицька перебуває, за його словами, на лікарняному. Під час прес-конференції Василь Косів також зазначив, що зробить усе можливе для того, що робоча група міськради, яка створена для з’ясування обставин конфліктного інциденту, працювала якомога оперативніше, адже на час перевірки частина творчого колективу, що  оголосила про голодування, не збирається його припиняти. Утім, навіть за найкращих обставин, робоча група працюватиме щонайменше один тиждень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ