Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підозрюваний у вбивстві пенсіонера на Львівщині відповідатиме перед судом

Золочівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо 34-річного уродженця Чернівецької області, якого обвинувачують в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, поєднаному із проникненням у житло та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень

Також зловмисника обвинувачують у ряді крадіжок (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України).

Як писало Гал-інфо, чоловік у ніч з 24 на 25 березня цього року в одному з сіл Золочівського району проник у житло 75-річного мешканця де, вимагаючи гроші, наніс потерпілому кочергою тілесні ушкодження несумісні з життям. Після чого, заволодівши 500 грн, годинником та перснем, втік з місця події.

Поліція затримала чоловіка причетного до вбивства пенсіонера у Золочівському районі

В ході досудового розслідування вказаного кримінального провадження також було встановлено причетність обвинуваченого до вчинення ряду крадіжок на території Золочівського району Львівської області.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Золочівського РВП ГУНП у Львівській області.

Максимальне покарання, яке загрожує фігуранту – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ