Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підпал квартири депутата Новороздільської міської ради розцінюємо як замах на життя – Василь Сапріянчук

«В понеділок, 18 грудня 2006 року, було підпалено двері квартири депутата Новороздільської міської ради, члена ВО «Свобода» Ігоря Гунька», – повідомив «Гал-info» депутат Новороздільської міської ради, член ВО «Свобода» Василь Сапріянчук.
 За його словами, двері квартири на сьомому поверсі у дев’ятиповерховому будинку були облиті горючою речовиною. «Ми пов’язуємо цей факт з депутатською діяльністю депутата, члена ВО «Свобода», який зокрема на сесії вносив у порядок денний два питання, які не були включені головою сесії до порядку денного. Цей факт трактуємо, як посягання на життя депутата Новороздільської міської ради, який серед ночі прокинувся у квартирі, оскільки вона була наповнена чадним газом. Міліція не розслідує даний випадок, оскільки хоче списати цю справу на побутове хуліганство», – сказав Василь Сапріянчук.
 «Факт про підпал квартири є зареєстрованим», – повідомив «Гал-info» заступник начальника Миколаївського райвідділу Андрій Гребінь. Проте від детальніших коментарів він відмовився, посилаючись на те, що у телефонному режимі коментарі не надаються. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ