Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Підполковник Кушнір більше не командир 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини, - Поронюк

Коментувати психологічний стан бійців не в компетенції підполковника Андрія Кушніра. З 5 листопада командиром батальйону призначено іншого офіцера. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

"Коментувати такі речі не в компетенції підполковника Андрія Кушніра. Бійці 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини проходять процедуру отримання статусу учасників бойових дій. Після завершення короткотермінової відпустки буде визначена їх подальша доля - хто повернеться до військової служби, а хто -до мирного життя", - сказав Олександр Поронюк.

Чит. також: "Бійці повертаються з розтрощеними душами, а допомоги їм нема, - підполковник Кушнір"

«З середини вересня підполковник Андрій Кушнір не є командиром 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини. Після нього виконували обов’язки командира інші офіцери. Якщо відкрити військовий статут, то там чітко написано, що командир повинен втілювати в життя політику держави, і в тому числі відповідати за морально-психологічний стан бійців. Простіше казати, що винна держава. Однак, на мою думку, саме посадовець відповідає за свою ділянку роботу і повинен добросовісно виконувати свої обов’язки. На превеликий жаль, критикувати легше, чим бути добрим командиром, який піклується захищає і береже свій особовий склад», - сказав Олександр Поронюк.

Він також зазначив, що можна тільки подякувати бійцям 3-го батальйону за сумлінну службу в зоні АТО.

«Галицька впертість, незважаючи ні на що, дала можливість гідно виконати поставлені завдання».

Також Олександр Поронюк підтвердив, що батальйон стане частиною 24-ї механізованої бригади.

«Вище військове керівництво намагається максимально ефективно використовувати особовий склад Бійці 3-го батальйону підсилять боєздатність 24-ї бригади і стануть одним із підрозділів механізованої частини», - повідомив Олександр Поронюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ