Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підприємниця поскаржилася на адміністрацію ринку «Південний»

На комісію депутатської діяльності та законності ЛМР звернулася підприємець, яка працювала на ринку «Південний», зі скаргою на те, що адміністрація ринку неправомірно відібрала у неї приміщення магазину та все майно, яке у ньому зберігали. Про це 27 березня 2012 року повідомив голова комісії депутатської діяльності та законності свободівець Любомир Мельничук, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

«Як заявила підприємець, вона з 1996 року працювала на ринку «Південний». За цей час жінка сплатила близько 27 тис. гривень оплати за приміщення магазину, а також сплачувала 1тис. гривень щомісячної орендної плати. Однак наприкінці 2011 р. адміністрація ринку повідомила, що договір оренди з нею завершується, і підприємцю запропонують новий. Та замість пропозиції укласти новий договір – у підприємця, яка тоді була на стаціонарному лікуванні, раптово і без будь-яких попереджень забирають торгівельне приміщення і передають уже іншій особі. Щодо товару, який зберігали у магазині, складено акт опису без присутності самого власника та передано на склад ринку. Як зазначила підприємець, у неї відібрали товар на суму більше 200 тис. гривень, а опис товару, який склала адміністрація, не відповідає дійсності», – повідомив Любомир Мельничук.

«Судові позови цієї людини не принесли успіху, а органи внутрішніх справ відмовили у порушенні кримінальної справи за фактом незаконного проникнення у виробниче приміщення. Комісія вже скерувала звернення до прокурора Львівської області з вимогою вжити невідкладних заходів, аби поновити порушені права підприємця та притягнути винних осіб до відповідальності», – наголосив свободівець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ