Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємства ПЕК гарантують стабільну роботу протягом новорічно-різдвяних свят

Центральні органи виконавчої влади вимагають в голів облдержадміністрацій усіх регіонів забезпечити безперебійну роботу комунальних підприємств під час новорічно-різдвяних свят. Про це було повідомлено сьогодні під час всеукраїнської селекторної наради з головами облдержадміністрацій за участю віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва.
Для гарантування стабільної роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу Львівської області у святкові дні працюватимуть штаби для забезпечення швидкого реагування на можливі нештатні ситуації та координуватимуть роботи з їх усунення. Про це „Гал-info” повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник.
Крім того, відповідні чергування будуть організовані і у галузевих управліннях ОДА. Сьогодні підприємства ПЕК працюють у плановому режимі.
Як зазначив Петро Олійник, Добротвірська ТЕС „ВАТ Західенерго” забезпечена вугіллям кількістю 72 тисячі тонн, а газ на ТЕС подається згідно з виділених лімітів. За його словами, такої кількості вугілля достатньо для стабільної роботи станції в січні, оскільки добове споживання вугілля становить близько 2,5 тисячі тонн на добу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ