Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємства з газопостачання і газифікації, які недоплатили ДК «Газ України» за спожитий газ, чекає перевірка фінансово-господарської діяльності

Протягом квітня-червня 2006 року на підприємствах з газопостачання та газифікації, які допустили недоплату ДК «Газ України» від 1 млн грн до 10 млн грн буде проведено документальну перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності та правильності і своєчасності розрахунків за природний газ, спожитий і оплачений населенням у першому кварталі 2006 р. Загальна сума недоплати ДК «Газ України» низки регіональних підприємств з газопостачання і газифікації за природний газ, спожитий населенням у 2006 р., перевищила 67,6 млн. грн.  Про це повідомила прес-служба ДК „Газ України”.
Недоплати Компанії від 1 млн грн до 10 млн грн допустили, зокрема, такі підприємства з газопостачання та газифікації, як «Рівнегаз», «Дніпропетровськгаз», «Донецькоблгаз», «Тернопільгаз», «Полтавагаз», «Одесагаз», «Миколаївгаз», «Чернігівгаз», «Волиньгаз», «Закарпатгаз», «Львівгаз», «Київгаз» та «Черкасигаз».
Зокрема, що стосується „Львівгазу”, то станом на 5 квітня населення розрахувалося за спожитий газ на 66,1%. Борг населення за поточний рік становить 19 млн 365 тис. 554 грн, зокрема, за спожитий газ заплачено 37 млн, а нараховано платежів на суму 57,1 млн.
Перевірку фінансово-господарської діяльності вказаних підприємств здійснюватимуть аудиторська та контрольно-ревізійна служби НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ