Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємства-експортерів Львівської області запрошують до участі у торговельній місії до Туреччини

Підприємствам Львівщини, які займаються експортною діяльністю, пропонують долучитися до торговельної місії до Турецької Республіки.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

У період з 13 по 16 грудня 2021 року Сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації проведе торговельну місію до м. Стамбул, Турецька Республіка.

«Основна мета місії – представити експортний потенціал регіону на території Туреччини. До участі запрошуємо бізнес Львівщини зацікавлений у виході на нові ринки збуту», – розповіли у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Як зазначили у департаменті, найцікавішим сектором для турецької сторони є машинобудівний.

Підприємства інших секторів, які теж зацікавлені у виході на ринок Туреччини, можуть долучитися до участі в торговельній місії для представлення своєї продукції та послуг на В2В зустрічах з представниками бізнесу Турецької Республіки.

Торговельна місія – це ефективний інструмент виходу на нові ринки та збільшення об'ємів експорту з можливістю налагодити прямі контакти з потенційними контрагентами, дистриб’юторами тощо. Торговельна місія включає заздалегідь організовані зустрічі В2В, а також зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, торгово-промислових палат, бізнес асоціації та організації, відвідування місцевих підприємства та представництв компаній з метою налагодження нових контактів.

Попередню заявку щодо участі у торговельній місії до Турецької Республіки, можна заповнити за посиланням.

Додаткова інформація: тел.: (068) 143 04 42, e-mail: [email protected] – сектор з питань підтримки експорту управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ