Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємство Львівської обласної ради «Галсільліс» очолив Павло Котик

В обласному спеціалізованому лісогосподарському підприємстві Львівської обласної ради «Галсільліс» замінили керівника. За інформацією Гал-інфо, в. о. директора цього ЛГП «Галсільліс» призначено Котика Павла Ігоровича. Екс-директора Йосипа Мочарського звільнено за власним бажанням. Факт зміни керівництва підприємства підтвердив голова комісії комунального майна та приватизації Львівської обласної ради Юрій Моравецький.

 

Відомо, що до цього призначення Павло Котик обіймав посаду заступника директора ЛГП «Галсільліс».

 

Відповідно до регламенту Львівської обласної ради, кандидатура нового директора повинна бути затверджена на сесії. За словами Юрія Моравецького, наразі термін винесення питання на сесію невідомий.

 

Нагадаємо, що 10 квітня торік Львівська облрада затвердила Програму розвитку комунального лісового господарства Львівщини у 2009 році.  У програмі передбачено, що загальна сума фінансування на відтворення лісів у 2009 році для ЛГП «Галсільліс» становитиме 2,2 млн грн, у тому числі 400 тис. грн – з обласного бюджету.

 

Принагідно зазначимо, що недавно було замінено керівника на ще одному комунальному підприємстві Львівської обласної ради. Зокрема, в.о директора львівського Бюро технічної інвентаризації став Ігор Базарника. До того він також був заступником директора цього підприємства Петра Кравця, який своєю чергою написав заяву про звільнення за власним бажанням.

 

Додамо, що 20 жовтня 2009 року рішенням Львівської обласної ради було затверджено типовий статут обласного комунального підприємства, порядок призначення та звільнення керівника підприємства, типовий контракт з керівником підприємства. Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради цим же рішенням доручено підготувати на розгляд Львівської обласної ради нові редакції статутів комунальних підприємств та проекти рішень щодо укладення чи переукладання контрактів з керівниками комунальних підприємств.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ