Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підприємство “Явір-млин” зайняло друге місце у комплексній рейтинговій програмі, котру проводив оргкомітет Національного Бізнес Рейтингу

Підприємство “Явір-млин”, що є учасником корпорації “ЕкоЛан”, зайняло друге місце у комплексній рейтинговій програмі, що визначає лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державного комітету статистики.
Проводив конкурс-оцінювання оргкомітет Національного Бізнес Рейтингу, який визначав найкращі борошномельні підприємства України за сумарним балом номінацій: обсягами реалізованої продукції, прибутком, продуктивністю праці, заробітною платнею в галузі оброблення зерна. Інформація про підприємство “Явір-млин” буде опубліковано у міжнародному каталозі Торгово-промислової палати України у екслюзивному розділі “Лідери економіки України”. Це видання упродовж чотирьох років презентує потенціал України на світовій арені, його використовують у своїй роботі понад 60 країн світу. Переможцем Національного Бізнес Рейтингу стало ЗАТ “Київмлин”, на третьому місці – одеське державне підприємство “Куліндорівський комбінат хлібопродуктів”. Про це повідомив відділ інформації корпорації “ЕкоЛан”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ