Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Підприємці обіцяють новий Податковий майдан

Сьогодні, 11 листопада 2013 року, в прес-центрі УНІАН відбулась прес-конференція "За крок до Податкового майдану-2". Асоціації малого та середнього бізнесу виступили проти внесення змін до Податкового кодексу в частині можливого посилення контролю за здійсненням розрахункових операцій підприємцями 1-3 груп спрощеної системи оподаткування. Як відзначили представники асоціацій вони готові до нових акцій протесту, якщо їх думка не буде врахована. Повідомила прес-служба ВК "НАСТУП".

«Ми хочемо сказати владі, що ми готові відстоювати свої права», - сказав у ході прес-конференції голова Всеукраїнського комітету «Наступ» Руслан Секела. - «Ми пропонуємо не включати до проекту бюджету на 2014 рік норми, проти яких підприємці виступили ще в 2010 році. А саме - введення книги обліку доходів і витрат при продажу ввезених товарів, використання касових апаратів і зобов`язання вести облік запасів товарів, ввезених до 1 січня 2014 року».

Підприємці підготували відповідні звернення до влади і мають намір розіслати їх до Адміністрації Президента України, Кабінет міністрів і Раду підприємців при уряді. Також преставники асоціацій мають намір провести широкомасштабну інформаційну роботу, щодо розяснення підприємцям про те, що їх чекає, якщо зміни до Податкового кодексу будуть прийняті.

Зокрема Р. Секела додав "у випадку, якщо в держбюджет 2014 року будуть включені поправки - підприємці готуватимуться до проведення нового Податкового майдану".



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ