Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Підприємці пікетуватимуть Львівську міськраду: через непосильну орендну плату за землю

Якщо депутати не скасують збільшення орендної плати на землю, підприємці Львівщини пікетуватимуть Львівську міську раду під час наступної сесії, – повідомила сьогодні, 26 січня, голова профспілки працівників текстильної та легкої промисловості Львівської області Леся Дереш.

За її словами, два тижні тому пройшла нарада підприємців з представниками влади, результатом якої стало прийняття трьох рішень: звернення до Кабміну щодо методики розрахунку плати за оренду землі в Україні, продовження дії старої ухвали зі старими цінами за оренду та призупинення дій податківців щодо підприємств.

«Пройшло два тижні – і далі податківці тиснуть на наші підприємства. Ми вирішили сьогодні прийняти альтернативне рішення, яке представимо депутатам, зберемося з головами всіх фракцій міської ради і будемо просити і навіть змушувати депутатів міської ради ухвалити це альтернативне рішення. А коли буде наступне засідання сесії – ми вийдемо під Львівську міську раду, як ми це робили у березні торік», – наголосила Леся Дереш.

Загалом, за її оцінками, через введення нової системи, видатки підприємств за оренду землі зростуть у 5-6 разів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ