Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці планують переглянути склад переговорної групи

Частина організаторів акції протесту підприємців незадоволена складом групи переговорників з Адміністрацією президента, заявив представник координаційної ради акції протесту підприємців Володимир Дорош.

За словами Дороша, "деякі люди підіграють Адміністрації президента", тому організатори акції протесту планують переглянути склад переговорної групи. Рішення про зміну складу буде прийнято сьогодні або завтра.

Дорош також уточнив, що, говорячи про тих, хто підіграє владі, зокрема має на увазі голову Ради підприємців при опозиційному уряді Оксану Продан.

До складу переговорної групи підприємців зараз входить 8 осіб. Але, за словами Дороша, туди частково потрапили "сумнівні кандидатури".

Представник мітингувальників також зазначив, що підприємці задоволені тим фактом, що перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова вислухала їхні аргументи і вимоги, але відзначив, що вони не збираються йти на компроміси і, як і раніше, вимагають, щоб президент ветував Податковий кодекс.

Дорош також сказав, що сьогоднішнє пікетування Адміністрації президента закінчено, і додав, що про наступних акціях організатори повідомлять пізніше.

Організатори пікетування Адміністрації президента вже розібрали сцену, а частина мітингуючих повернулася на Майдан, де триває акція протесту, передає ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ