Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці подякували ПР за те, що вона їх об'єднала й підготувала до третього майдану

Дякуємо Партії регіонів за те, що вона нас усіх об'єднала. Вона об'єднала Схід та Захід, вона об'єднала підприємців. Завдяки Партії регіонів ми щодня знайомимось з новими цікавими людьми, знаходимо друзів та однодумців для подальшої боротьби за свої права. Саме завдяки діям їх команди ми активно розбудовуємо громадянське суспільство. Про це 25 січня під час обговорення пенсійної реформи у Львові заявив голова Федерації профспілок працівників малого та середнього підприємництва в Україні В'ячеслав Рой.

«Закликати до повалення панівного режиму я не можу. Як громадяни України, я мушу жити за тими законами, які вони приймають. Однак, я можу закликати до того, щоб не допустити прийняття в подальшому таких законів», - зазначив В'ячеслав Рой.

За його словами, у підприємців є два місяці, щоб врятувати спрощену систему оподаткування: «Нам треба об'єднатися та напряму йти до Президента як гаранта Конституції, з конкретними напрацьованими вимогами. Відповідь Президента нам покаже, чи буде Майдан-3. Все залежить від нього».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ