Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Підприємці відмовилися від переговорів з Кабміном

Координаційна рада протестуючих підприємців на своєму засіданні в неділю, 28 листопада, прийняла рішення не обговорювати з Кабінетом міністром ніяких поправок до Податкового кодексу й вимагати винятково вето президента. Про це «Дзеркалу тижня» повідомив прес-секретар Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослав Швецов.


За його словами, о 14:00 підписаний підприємцями протокол буде переданий в Кабмін. Він містить "вимогу вето президента, без усяких переговорів, без усяких зустрічей" із представниками Кабміну.

Як зазначив Швецов, підприємці не бачать ніякого сенсу обговорювати будь-що із Кабінетом міністрів. Він нагадав, президент України Віктор Янукович у суботу, 27 листопада, доручив Кабміну погодити разом з підприємцями поправки  до Податкового кодексу, якщо це можливо. «Ми вважаємо, що це неможливо», — сказав прес-секретар.
«Отут уже крок за президентом — або він ветує (Податковий кодекс - ред.), або ж він ветує і розпускає Кабмін», — зазначив Швецов.

Після вето президента повинна бути створена спільна комісія з розробки нового Податкового кодексу, який буде прийнятним для усіх сторін, сказав він та зазначив, що кілька місяців без податкового кодексу країна цілком може прожити.

Нагадаємо, що о 14:00 в  Кабміні повинні були продовжитися переговори підприємців із представниками Мінфіну та ДПСУ.

ДТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ