Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємців Львівщини запрошують до участі у Національному Сорочинському ярмарку

З 17 по 22 серпня цього року відбудеться Національний Сорочинський ярмарок. Його проведуть традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. Про це повідомили 17 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Ярмарок присвячений 30-й річниці Незалежності України та внесений до переліку офіційних заходів цієї дати.

Інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

"Сорочинський ярмарок є одним із найяскравіших та найвідоміших народних символів України, уособлює український народ, його культуру, історію та сьогодення. Вже майже три століття він проходить в передостанній тиждень серпня на ярмарковій площі в 16 га просто неба",- розповідають організатори.

Учасниками Сорочинського ярмарку щороку є понад дві тисячі підприємств ycix галузей промисловості, приватних підприємців, майстрів народних промислів, закладів громадського харчування та розваг з ycix областей України. Долучитися до Ярмарку запрошують і представників підприємств Львівщини.  

У культурно-мистецькій програмі беруть участь понад три тисячі учасників народних мистецьких пісенних, танцювальних, музичних колективів та окремих виконавців, зірки української естради.

В рамках ярмарку відбуваються конференції, презентації, круглі столи тощо. Кожен ярмарок відвідує понад півмільйона гостей, сотні журналістів, керівники Держави та Уряду, народні депутати України, представники дипломатичного корпусу, іноземні гості.

За більш детальною інформацією можна звертатись до Наталії Мазур за телефонами: 0666791258, 0970658557, а також на електронну пошту: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ