Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підписано Меморандум про співпрацю з питань залучення інвестицій між владою Львова та Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації

Андрій Садовий та голова правління Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації Ларс Вестбіерг підписали Меморандум про співпрацю з питань залучення інвестицій в економіку Львова.
Цей документ передбачає, що протягом 2006-2007 рр. оперативно вирішуватимуться скарги і пропозицій іноземних інвесторів. Цим документом планують створити раду, куди увійдуть преедставники Львівської міської ради та представник Західноукраїнської філії Європейської Бізнес асоціації. Рада буде створена з метою оперативного розв’язання проблем, з якими стикаються інвестори. Рада буде складатися щонайбільше з чотирьох відповідальних осіб. Західноукраїнська філія ЄБА висвітлюватиме інвестиційний клімат Львова з метою забезпечення відкритою інформацією для іноземних інвесторів. Також буде проводитися робота на полегшення процедур отримання дозволів та реєстрації, необхідних для реалізації інвестиційних проектів у Львові, також встановити прозорі правила, що допомагатимуть іноземним інвесторам впроваджувати інвестиційні проекти, що своєю чергою забезпечить сплату податків до бюджету та сприятиме створенню нових робочих місць.
Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблемних питань, з якими стикаються представники європейського бізнесу в Україні. До складу Асоціації входять понад 550 провідних європейських та міжнародних компаній, що працюють в Україні. Асоціація має міцні робочі стосунки з Європейською комісією та посольствами країн Європейського Союзу. Головна мета діяльності Асоціації — зміцнення зв’язків України з Європейським Союзом, а також сприяння створенню привабливого інвестиційного клімату для західних інвесторів в Україні.
Західноукраїнська філія Європейської Бізнес Асоціації розпочала свою діяльність у 2004 році. На сьогодні  Західноукраїнська філія об’єднує 72 компанії, що знаходяться переважно у Львові та Львівській області, пропонуючи їм: колективний захист інтересів у центральних та місцевих органах державного управління України; регулярну інформаційну підтримку щодо процесів, які впливають на ведення бізнесу в Україні, а також семінари та презентації; культурні та соціальні заходи, що надають можливість представникам європейської бізнес-спільноти зустрічатися неформально. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ