Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підривників затримали по „гарячих” слідах

Увечері четвертого грудня на базарі біля нового ЦУМу пролунав вибух. Як виявилось, зловмисники кинули на дах одного з барів на вулиці Княгині Ольги невідомий предмет, після чого пролунав вибух, який спричинив займання та зірвав роботу бару – повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
На місце події прибула слідчо-оперативна група, котра встановила, що невідомі хотіли залишити пакунок в самому барі, але працівники бару нагадали про забутий пакет. За словами свідків, був складений опис підозрюваних та зоорієнтовані наряди на затримання зловмисників. Уже через півгодини піротехніки були затримані. Ними виявилися 24- та 33-річні раніше засуджені, безробітні львів’яни.
З місця події вилучено докази: пульт дистанційного керування до іграшкового автомобіля, фрагменти деревини та рвані частини покрівельного матеріалу з обвугленими краями, фрагменти синьої ізоляційної стрічки та паперу з обгорілими краями, металеву кришку до банки з-під кави, металевий предмет неправильно форми, три елементи живлення (батарейки), обмотані ізоляційною стрічкою з обривками проводу.
Чому молодики заклали вибуховий пристрій саме в цей бар, пояснити відмовились. На даний час встановлено, де виготовляли вибуховий пристрій. Відповідь на питання, яку небезпеку становив вибух та з яких компонентів складалася вибувівка, дадуть експерти-криміналісти. Слідство висунуло декілька робочих версій події: зловмисники хотіли помститися або залякати власника бару.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ