Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підвищення тарифів в електротранспорті: Львів'яни зауважень не надавали

Львів'яни не надавали пропозицій стосовно підвищення тарифів на проїзд в електротранспорті. Про це повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.
фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Як повідомив Орест Олеськів у відповідь на інформаційне звернення, управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, відповідно до ухвали від 05.10.2017 року №2447, ініціювало консультації з громадськістю на послуги підняття тарифу в електротранспорті, які відбулися без порушень чинного законодавства.

"З 5 по 12 листопада 2019 прку тривали консультації з громадськістю щодо проекту рішення виконавчого комітету "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті". З відповідним проектом можна було ознайомитись на сайті Львівської міської ради у відділі громадського партнерства управління "Секретаріат ради" Львівської міської ради. Представлення проекту відбулось 08.11.2019 в кабінеті 108 Львівської міської ради (пл.Ринок,1).

За результатами проведення згаданих консультацій із громадськістю письмових зауважень та пропозицій не надходило", - зокрема зазначив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у Львові з 15 січня подорожчає проїзд у трамваях та тролейбусах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ