Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підйомник пансіонату «Славське», можливо, в цьому сезоні не запрацює

Бугельний витяг довжиною 750 м, який знаходиться на території пансіонату «Славське», можливо, у цьому сезоні не запрацює. Про це «Гал-info» розповів в. о. заступника начальника управління культури і туризму Львівської ОДА, керівник відділу туризму Андріан Кліщ.
За його словами, сьогодні, 22 листопада, була розпочата перевірка підйомників в смт. Славське, наскільки вони є технічно безпечними. До складу комісії увійшли представники охорони праці, МНС, саніпедемстанції та інших установ.  За попередніми даними, підйомник, який знаходиться на території пансіонату «Славське», не буде працювати, оскільки нові власники пансіонату не пред’явили ніяких документів. «Немає ніяких документів. Старі документи на експлуатацію підйомника загублені, нових немає», - сказав  Андріан Кліщ.
Представники Сколівської РДА порадили новим власникам оформити нову документацію на експлуатацію підйомника, якщо цього не буде зроблено, ніхто не дасть дозвіл на його експлуатацію – сказав Андріан Кліщ.
Як він додає, основними недоліками, які виявлені під час сьогоднішньої перевірки, – технічні порушення на транспортному засобі, який довозить гірськолижників до підйомників; мешканці Славського на гірськолижних трасах здійснюють продаж продуктів харчування без будь-яких дозволів. Гірськолижні траси перетинають огорожі, встановлені місцевими мешканцями, оскільки ця територія надана їм в оренду. „Ми ведемо переговори з мешканцями щодо того, щоб вони  до відкриття гірськолижного сезону познімали паркани”, - сказав Андріан Кліщ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ