Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пікет працівників лікарні відновлювального лікування не має реальних підстав – Ігор Герич

„Пікет працівників лікарні відновлювального лікування – це примхи ініціативної групи. Реальних підстав для пікетування у них немає”, – про це „Гал-info” повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич.
«Лікарня відновного лікування працювала у Брюховичах у приміщенні санаторію колишнього заводу телеграфної апаратури на умовах договору оренди. У 2005 році до управління охорони здоров’я надійшло повідомлення від власника, що він в односторонньому порядку розриває договір оренди. Перед управлінням охорони здоров’я постало питання збереження колективу лікарні, збереження галузі, таким чином на сесії ЛОР було прийнято рішення розмістити цю лікарню у приміщенні госпіталю інвалідів війни у Винниках. Там є всі необхідні умови для ефективної роботи лікарні. Те, що говорять сьогодні пікетувальники, я вважаю дезінформацією громадськості», – сказав Ігор Герич.
За словами начальника управління охорони здоров’я, протягом цього конфлікту було 5 судів, по даному питанню працювали міністерські комісії, комісії ЛОР. За словами  Герича, більшість пікетувальників є мешканцями Брюхович, отож однією з причин невдоволення є те, що їм тепер буде незручно добиратись на нове місце праці.
Сьогодні близько 30 працівників лікарні відновлювального лікування пікетували сесію ЛОР. Їхні основні вимоги – повернути їм приміщення лікарні. Також до пікетувальників долучились представники Соснівки, які протестують проти будівництва туберкульозної лікарні і вимагають віддати їм приміщення цієї лікарні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ