Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пікетування таксистами Львівської міської ради є безпідставним – Зеновій Сірик

Сьогоднішнє пікетування таксистами Львівської міської ради в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик вважає безпідставним. Про це він заявив сьогодні, 20 лютого під час прес-конференції. Як зазначив Зеновій Сірик, під час його останньої зустрічі з таксистами, яка відбувалась місяць тому, міська влада домовилася з водіями, що останні не вдаватимуться до ніяких радикальних дій, поки Верховна Рада України не затвердить закон, яким регулюватимуться транспортні перевезення: „Наскільки мені відомо, Президент сьогодні наклав вето на цей законопроект, однак перевізники мали дочекатися повторного розгляду його у ВРУ, а вже  тоді вдаватися до радикальних дій.”
На думку в.о. міського голови, ще однією підставою для сьогоднішньої акції таксистів могло стати незатвердження переліку місць для паркування таксі, які вони подали на розгляд міської ради ще кілька тижнів тому.
Як зазначив Зеновій Сірик, із 32 місць, на яких таксисти вимагають дозволити їм паркуватися, коли вони очікують клієнтів, наразі затвердили лише два. „Можливо, таксисти ображаються на мене, що влада в місті зволікає із затвердженням стоянок, однак справа у тому, що цей перелік повинна затвердити ДАІ, яка непідконтрольна міській раді, і вимагати чогось від ДАІ ми не можемо”, — зазначив Зеновій Сірик.
За його словами, робоча група із представників профспілки таксистів та юридичного відділу міської ради зараз займається затвердженням цього переліку і протягом наступних 10 днів вони  будуть затверджені.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ