Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Пірати повинні боятися України і знати, що чіпати її громадян не можна, – Гриценко

<<На зовнішню арену потрібно виходити сильними, а не слабкими>>, - переконаний кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко. Про це він заявив учора, 10 січня, у прямому ефірі одного із телеканалів Запоріжжя.

 

Для цього у своїй передвиборчій програмі <<Присягаю народу України!>> кандидат в Президенти записав, що Україна протягом п'яти років не вступатиме ні у Ташкентській договір, ні в НАТО, ні в ЄС, ні в ЄЕП.

<<Протягом п'яти років пріоритетом стане підняття економіки, життєвих стандартів і посилення армії>>, - підкреслив Гриценко.

На його думку, саме через власну слабкість нині ми дозволяємо іншим державам нав'язувати свої інтереси.

<<Міжнародний валютний фонд диктує, який пенсійний вік вводити, які податки запроваджувати, які підприємства продавати. З Москви нам говорять, що ми - держава-непорозуміння. Маленька Румунія розповідає, що Буковина з Бессарабією належать їй. Пірати кожного дня знущаються над нашими моряками. Я більше не хочу цього слухати>>, - наголосив кандидат в Президенти.

Щоб мати змогу захищати власних громадян не лише в Україні, а й закордоном, Гриценко вніс на розгляд парламенту законопроект No5483, що надасть право главі держави оперативно застосовувати війська за межами країни.

<<Щойно моряки з <<Аріани>> повернулися додому, як у Нігерії були поранені ще два наших мореплавці. Це треба зупинити! - переконаний кандидат в Президенти. - Але для цього потрібно мати сили і засоби, щоб не святкувати перемогу там, де насправді її немає>>.

Гриценко нагадав, що протягом 7 місяців над українським екіпажем з <<Аріани>> знущалися сомалійські пірати, Україна заплатила їм величезний викуп і після цього святкує перемогу.

<<Звільнивши своїх громадян перемогу можуть святкувати французи, які одразу ж після отримання піратами викупу надягли на них наручники, - вважає кандидат в Президенти. - Так само має діяти і український глава держави. Україну повинні боятися і знати, що чіпати її громадян не можна>>, - підкреслив він.    

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ