Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після 15 березня у Львові можливий страйк працівників ЛАЗу

З 15 березня працівники ЛАЗу матимуть право офіційно оголосити страйк. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив член ініціативної групи Львівського автобусного заводу Володимир Будзан.
За його словами, минулого року був проведений трудовий арбітраж. Згідно з його результатами, адміністрація заводу до 19 грудня повинна була виплатити заробітну плату працівникам за квітень-травень минулого року, до 31 грудня – за червень-серпень та до 15 березня цього року повністю погасити заборгованість. Володимир Будзан повідомив, що до сьогодні жодна частина цього зобов’язання не виконана, однак створювати страйковий комітет і, відповідно, оголошувати офіційний страйк ЛАЗівці матимуть право після закінчення всього терміну виконання зобов’язань.
Що стосується проведення акцій протесту після 15 березня, то поки що не відомо, як саме вони проходитимуть, таке рішення буде прийняте на зборах трудового колективу.
Нагадаємо, що заборгованість заробітної плати працівникам ЛАЗу станом на 16 грудня минулого року складає 6 мільйонів 642 тисячі гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ