Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після Дня міста у Львові з’ясовуватимуть ситуацію із будівництвом у Львові церков на території паркових зон

Віра Лясковська звертається до Андрія Садового, щоб міський голова з’ясував ситуацію із масовим будівництвом у Львові церков на території паркових зон та спортивних майданчиках. Про це депутат міськради заявила сьогодні на сесії ЛМР.
Як повідомила «Гал-info» Віра Лясковська, зафіксовано чотири факти будівництва каплиць або церков у садовопаркових зонах, зокрема будується церква УАПЦ під керівництвом Владики Макарія, церква на спортивному майданчику в Горіховому гаю, на спортивному майданчику на початку вулиці Княгині Ольги, а також церква УПЦ МП на території ВАТ «Кінескоп».
«Я розумію, що храм – це святе і ми повинні ставитися до нього з великою пошаною, однак ці речі переходять із святості у богохульство, священнослужителі опираються на Божий закон, однак невже недотримання законодавства може бути сумісним зі святістю? Це неправильно, будемо відверті, дуже часто священники перевищують свої повноваження і своєю рясою прикривають свої далеко не святі справи», — наголосила Віра Лясковська. Як запевнив депутата Віру Лясковську міський голова Андрій Садовий, після Дня Львова він планує провести зустріч із священнослужителями всіх конфесій нашого міста і обговорити ці питання: «З одного боку, безумовно, ми всі віруючі, але з другого - віра несумісна з недотриманням законодавства».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ