Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після гідравлічних випробувань Львівтеплоенерго вдалося скоротити витоки води більш ніж в 50 разів

Роботи з заміни теплових мереж, проведені улітку-восени минулого року, цілком виправдали себе. Як розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», після традиційних гідравлічних випробовувань теплових мереж на щільність було виявлено слабкі місця, які ставили під загрозу входження міста в опалювальний сезон. Не володіючи достатніми матеріальними та технічними ресурсами, щоб замінити все, довелось замінювати частини теплотрас. У результаті проведених робіт значно зменшилися витоки води з мереж. До прикладу, минулого року в січні минулого року витоки води на підприємстві склали 57 тис. 465 м3 , а цього року в січні цей показник становив 1 тис. 330 м3, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вартість 1 м3 хімводоочищеної води з підігрівом коштує 15 грн. 30 коп.

 

За словами заступника директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, позитив від проведення даних робіт відчувають і мешканці Львова. «Для львів'ян це відображається у безперебійному і надійному теплопостачанні. Хоча, проведення ремонтних робіт по заміні мереж у міжсезонні створювало тимчасові незручності для львів'ян через відсутність гарячої води. Але зараз маємо надзвичайно добрий результат», - додає Володимир Штейбарт.

 

Загалом, минулого року теплопостачальні підприємства замінили понад 26 км теплових мереж, 21 з них - на попередньо ізольовані труби.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ