Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після обіду сесія Львівської обласної ради не продовжила свою роботу через відсутність кворуму

Після обідньої перерви сесія Львівської обласної ради не продовжила свою роботу, оскільки в залі не було депутатського кворуму. З 81 депутата у залі перебувало лише 35 чоловік. Депутати вирішили провести депутатські слухання, під час яких обговорити ситуацію, яка склалась в обласній раді, проте після кількох заяв Михайла Сендака проти голови ЛОО НСНУ Петра Олійника депутати фракції „Наша Україна” за пропозицією Михайла Вовка у знак протесту покинули зал.
Сьогоднішній інцидент з робітниками заводу „Львівсільмаш” – це спектакль антинашоукраїнського характеру – заявив сьогодні під час депутатських слухань заступник голови обласної рди Андрій Парубій. „Такого преценденту ЛОР не мала упродовж чотирьох років своїх роботи, в найтяжчі часи боротьби за незалежність України. Завдання сьогоднішньої акції дискредитувати перший номер у списку „Нашої України” до Львівської обласної ради та  блок в очах виборців”.
За словами Андрія Парубія, режисером цього спектаклю був депутат Євген Буба, „який змінив вже бозна скільки партій”. „На бідах людей починається політична гра, адже рішення, які ми сьогодні ухвалили щодо „Сільмашу”, було узгоджено ще вчора”, – сказав Андрій Парубій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ