Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після перенесення осередку Глави УГКЦ зі Львова до Києва глобальних змін у житті Церкви не відбулося – Любомир кардинал Гузар

Після перенесення осередку Глави УГКЦ зі Львова до Києва глобальних змін у житті Церкви не відбулося – зазначив сьогодні, 30 серпня, під час прес-конференції у Львові Блаженніший Любомир кардинал Гузар. Проте, за його словами, у свідомості християн вже не фігурує думка, що УГКЦ належить лише певній території України, а що УГКЦ є частинкою всієї України. „Крім того, після перенесення свого осередку до Києва полегшилась можливість спілкування з греко-католицькими громадами зі сходу, центру та півдня України”, — наголосив Глава УГКЦ.
Блаженніший Любомир кардинал Гузар почуває себе комфортно в Києві – про це він заявив сьогодні, 30 серпня, під час прес-конференції у Львові, відповідаючи на запитання „Гал-info”: „Я така людина, що всюди себе почуваю добре. У Києві люди відкриті, привітні. Крім того, наші духовні та культурні цінності щоразу живіше представлені у столиці України.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ