Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Після проведення ремонтних робіт відкрито рух поїздів на дільниці Батєво – Солотвино Львівської залізниці

Після місяця проведення аварійно-відновлювальних робіт відкрито рух поїздів на дільниці Батєво – Солотвино Львівської залізниці. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Укрзалізниці.
Нагадаємо, 6 квітня на цьому напрямку рух було припинено. Через аварію упродовж місяця без залізничного сполучення залишались чотири райони Закарпатської області: Хустський, Тячівський, Виноградівський та Межигірський – близько 150 населених пунктів з населенням до 70 тисяч осіб. Аварія сталася через підмив опори №5 залізничного мосту, на 73 км перегону Королеве – Рокосове Львівської залізниці, внаслідок повені у Закарпатській області та підйому води в р. Тиса. Через підмив опори сталося її просідання на 1 метр і зміщення прогонових будов №5 та №6 в бік на 1,9 м.
Міст сполучає Львів, Львівську та Закарпатську область з Румунією та іншими державами Європи. На цьому напрямку здійснюються пасажирські та вантажні перевезення і місцевого, і міжнародного значення.
На аварійно-відновлювальних роботах із ліквідації наслідків підмиву опори залізничного мосту працювали підрозділи Львівської залізниці, загалом понад 200 спеціалістів та виконували роботи підрозділи Держтрасспецслужби.
Для відновлення постійного руху поїздів Укрзалізниці ще необхідно виконати роботи з будівництва постійної опори мосту та інші роботи на загальну суму 5,8 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ