Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Після реконструкції Львівський аеропорт ввійде в десятку найліпших в Європі

Після реконструкції львівський аеропорт ввійде у десятку найліпших аеропортів Європи. Про це сьогодні, 20 січня, під час урочистого посвячення території злітно-посадкової смуги та будівельного майданчику нового пасажирського терміналу ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» заявив його гендиректор Олександр Загрева.

 

За його словами, наприкінці літа 2010 року діючу злітно-посадкову смугу аеропорту закриють на місяць-півтора, однак старий термінал функціонуватиме. Пасажири митний і прикордонний контроль будуть проходити у Львові, а вилітати з Луцька. Зі Львова до Луцька їх супроводжуватимуть прикордонники.

 

Також Олександр Загрева зазначив, що роботи з реконструкції аеропорту виконуються відповідно до графіку.

 

Участь в урочистому посвячені будмайданчиків злітно-посадкової смуги та нового терміналу взяли святі отці, ансамбль «Черемшина», голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА Степан Лукашик, директор департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Засадний, директор львівської філії «Азовінтекс» Ігор Семенов.

 

Голова ЛОР Мирослав Сеник зокрема наголосив на важливості співпраці усіх гілок влади у процесі підготовки до «Євро-2012».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ