Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Після реконструкції ЦТП на вул. Роксоляни у Львові споживає вдвічі менше електроенергії

У Львові триває комплекс заходів, спрямованих на енергозбереження. Так торік завдяки заходам з енергоменеджменту у будівлях бюджетних установ міста вдалось зекономити 4 млн. гривень. Також запустили дві новозбудовані модульні котельні та впровадили реконструкцію центральних теплових пунктів. Учора, 9 березня, голова міста Андрій Садовий відвідав модернізоване ЦТП на вул. Роксоляни, 57 а.
 

«ЦТП по вул. Роксоляни  був включений у перелік об’єктів для реконструкції за бюджетні кошти, на повну заміну обладнання тут використали 771,1 тис. гривень. За перші два місяці роботи після реконструкції при 24- годинні подачі води споживання електроенергії зменшилось у 2,2 рази», - розповів директор ЛКП «Залізничтеплоенерго» Мирон Терех.

 

Голова Львова Андрій Садовий наголосив, що так модернізувати потрібно усі ЦТП в місті. «Не відомо скільки на реконструкцію та модернізацію усіх Львівських ЦТП піде часу, але робити це потрібно якнайшвидше, адже місто економить електроенергії по всіх ЦТП Львова на  50 тис. гривень в місяць. Така економія дуже добре, і ці кошти дають можливість перекрити постійне підвищення тарифу на електроенергію», - зазначив міський голова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ