Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після репресій проти опозиційних політиків влада розпочала гоніння на українських митців, - Кириленко

Політичне переслідування лауреата Шевченківської премії, відомої письменниці Марії Матіос – свідчить про маніакальне неприйняття та боязнь всього українського теперішньою владою. Про це заявив лідер парті В’ячеслав Кириленко. Повідомила прес-служба депутата.

«Роблячи спроби знищити історичну пам'ять українців, теперішня влада   розпочала наступ і на сучасну українську культуру», - зазначив він.

«Переслідування Марії Матіос, хамські заяви високопосадовців щодо Юрія Андруховича свідчить, що після репресій проти опозиційних політиків та громадських діячів влада розпочала гоніння на українських митців», - констатує В’ячеслав Кириленко.

«Переслідування знаної в світі української письменниці свідчить про печерну свідомість теперішньої влади, тому я порадив би чиновникам вивчати твори українських письменників не за доносами комуністів, а за текстами авторів», - наголосив лідер партії «За Україну!».

«Партія «За Україну!» вимагає від правоохоронців припинити тиск на відому українську письменницю та принести їй офіційні вибачення», - зазначив В’ячеслав Кириленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ