Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після святкування Дня Львова ціни на нерухомість зросли на 20% - Андрій Садовий

Після святкування Дня Львова ціни на нерухомість зросли на 20% - повідомив під час сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий.
У зв’язку з тим міський голова заявив, що відтепер на сесії не розглядатимуть жодного майнового чи земельного питання, якщо до нього не буде детальної пояснювальної записки.
З порядку денного сьогоднішньої сесії міський голова зняв питання про встановлення ціни продажу об’єктів комунальної власності, в якому депутати мали б затвердити ціни на продаж 51 об’єкта нерухомості. Як пояснив Андрій Садовий, ці ціни абсолютно не відповідають реальній вартості. Скажімо, міський голова звернув увагу на те, що одній з мешканок хочуть продати приміщення площею 42,9 метра квадратних на першому поверсі на вулиці Коперника за 148 тисяч гривень, це менше, ніж 1000 доларів за квадратний метр, в той час, як в центрі Львова ціна житла - 3000 доларів за метр.
Цікаво, що, окрім приватних осіб, цією ухвалою мали надавати дозвіл на приватизацію Сихівській організації НРУ приміщення площею 38 метрів на вулиці Хоткевича, 32 - за 30 848 гривень та на вул. Хоткевича, 16-а площею 78,8 метра – за 60 208 гривень. А ЛОО УНП - приміщення площею 38,4 квадратних метри на вулиці Володимира Великого, 40 - за 29 920 гривень та приміщення площею 72,4 метра кв. - на вул. Шота Руставелі, 2 – за 64 176 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ