Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Після Великодня Тимошенко у Львові воскресить ЛАЗ та вислухає сповідь мера-будівельника Євро-стадіону

Прем’єр-міністр України має намір відвідати Львівську область після Великодніх свят. Цю інформацію підтвердив сьогодні, 14 квітня, під час прес-конференції у Львові голова Львівської облради Мирослав Сеник. Попередні дати візиту 21- 23 квітня.
М. Сеник вважає, що цей візит на рівні уряду дозволить остаточно розв’язати питання із продажем автобусів ЛАЗу для «Артеку», відтак з’явиться можливість погасити заборгованість із заробітної плати перед робітниками ЛАЗу та запустити нове виробництво. «В умовах кризи ЛАЗ стає конкурентоспроможним, оскільки пропонує продукцію дешевше, ніж європейські виробники», – зазначив голова облради і додав, що продукцією Львівського автобусного зацікавилися Хорватія та Чорногорія.
Крім цього, прем’єр-міністру Юлії Тимошенко планують показати об’єкти до «Євро-2012», що будують у Львові. «Її присутність об’єктивно дала б надію на ритмічне фінансування цих об’єктів», – припускає М. Сеник.
Також Юлія Тимошенко має завізувати регіональну угоду між Львівщиною та Кабінетом Міністрів, під якою дотепер не стоять підписи прем’єр-міністра, голів Львівської ОДА та Львівської облради. Нагадаємо, що орієнтовний обсяг фінансування робіт, за текстом укладеної в 2007 році угоди, становить 8 828, 8 млн. гривень., з них з держаного бюджету – 5 686, 6 млн. гривень.
Додамо також, що, за інформацією нардепа від БЮТу Івана Деньковича, під час свого візиту до Львова Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко можливо відвідає і ринок «Шувар». Це вписується в дещо несподівану останню ініціативу Юлії Тимошенко створити у кожному обласному центрі великі сільськогосподарські ринки, щоб прибрати посередників між виробниками аграрної продукції і її споживачами. З тою ж метою Юлія Тимошенко закликала розвивати сільську кооперацію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ