Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пісна піца – реальність чи міф

Львів – місто, в якому максимально шанують традиції, як істинно українські, так і релігійні. Особливо, коли мова заходить про Великий піст, який накладає певні обмеження на наше звичне та класичне меню.
Ілюстративне фото

Однак існує одна страва, яка чудово підходить навіть під час посту, а саме – піца. Львів пропонує безліч цікавих варіацій, як тішити себе оригінальною, італійською стравою, при цьому дотримуючись усіх релігійних канонів. Отже, чи можна насолоджуватись улюбленою стравою під час посту?

Насправді, пісна піца – це реальність, а не вигадка. Адже приготувати пісне тісто насправді досить просто, як і обрати начинку серед усіх можливих варіантів. Так, пісна піца може бути представлена ​​овочевим асорті, наприклад, помідорами, баклажанами і апетитними, запеченими, солодкими кабачками. Звичайно ж, під час посту доведеться відмовитися від великої кількості сиру, проте його досить легко можна замінити за допомогою тофу, який смаком не поступається класичному сиру фета. Така страва неодмінно сподобається вегетеріанцям і тим, хто слідкує за своєю фігурою.

Також пісна піца може бути представлена ​​у вигляді грибного асорті, а деякі шеф-кухарі дивують своєю фантазією і пропонують варіанти зі шпинатом, броколі й навіть з кількома видами цибулі. Для приготування таких пісних піц використовують також соуси на класичній основі, які не містять заборонених продуктів, наприклад, звичний томатний або грибний варіанти.

Також не варто забувати про те, що існують два «легких» дні, коли можна потішити себе рибкою, а саме – Вербна неділя і Благовіщення. У ці дні можна замовити піцу з рибою, наприклад, з лососем або тунцем, які прекрасно доповнюються зеленню, або ж зробити вибір на користь великої кількості морепродуктів – кальмарів або креветок.

А коли зовсім не хочеться займатися приготуванням будь-яких страв у домашніх умовах – просто відкрийте Гугл і вбийте в пошук «доставка піци Львів», після чого оберіть варіант з рестораном Smaki-maki й насолоджуйтесь смаком улюблених страв за приємною ціною, а також з оперативною доставкою у будь-яку точку міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ